Page 1 of 1

Error when adding new pilot via Admin site

Posted: June 23rd, 2018, 1:10 am
by great lakes
When adding a new pilot via the Admin site, getting an error message that states...

There was a problem sending the email. Reason: <b>[phpBB Debug]
PHP Notice</b>: in file <b>/home/vafsadmin/public_html/vmail/
vafsoutbox.php</b> on line <b>484</b>: <b>Undefined variable:
wtd</b><br />
| - Invalid Email on File! Please contact support


Have verified that the pilot email as entered was corrected, and tested using a known email address.

Jim Kohan
Great Lakes Express

Re: Error when adding new pilot via Admin site

Posted: June 23rd, 2018, 1:15 am
by great lakes
This error is also seen (alternates with the initial error reported)...

There was a problem sending the email. Reasons: 1<b>[phpBB Debug]
PHP Notice</b>: in file <b>[ROOT]/includes/functions.php</b> on line
<b>2231</b>: <b>Trying to get property of non-object</b><br />
<b>[phpBB Debub] PHP Notice</b>: in file <b>[ROOT]/includes/
functions.php</b> on line <b>2231</b>: <b>Trying to get property of
non-object</b><br />


Jim Kohan
Great Lakes Express

Re: Error when adding new pilot via Admin site

Posted: June 23rd, 2018, 1:16 am
by great lakes
Errors notwithstanding, through testing I can verify that new pilot emails are being sent out...

Jim Kohan
Great Lakes Express

Re: Error when adding new pilot via Admin site

Posted: August 9th, 2018, 5:30 pm
by jaemartinez
Hi, I have the same problem, how can I solve this? I canĀ“t register any new pilot

Re: Error when adding new pilot via Admin site

Posted: August 31st, 2018, 6:17 pm
by Tobus_75
Same issue here, can not enter new pilots. Please solve ASAP!