• HAVING TROUBLE WITH THE WEB ADDONS AND PLUGINS? PLEASE SEE THIS POST.
  • HAVING TROUBLE LOGGING IN? PLEASE DO NOT CREATE A NEW ACCOUNT, USE THE 'FORGOT PASSWORD' INSTEAD!

One route Assigned to multiple aircraft

Let us know what your wishes and/or ideas are for VAFS/VCAS here.

READ & FOLLOW THE POSTING RULES BEFORE POSTING!
User avatar
VAFS001
Class A Airspace
Posts: 2735
Joined: January 12th, 2012, 4:00 pm
VA Name: VAFS
VA ID: 1
Callsign: VAFS001
Location: Nevada
Contact:

Re: One route Assigned to multiple aircraft

Postby VAFS001 » April 2nd, 2015, 5:47 pm

Just turn on the 'Fly any aircraft' option. Set a route for an aircraft but allow your pilots to select the aircraft they want to fly in the client.
 
Mike
Image



584 - Pizzma's World Airlines - PWA644

User avatar
taran
Class C Airspace
Posts: 128
Joined: August 17th, 2013, 7:28 pm
VA Name: Seattle Virtual Airlines
VA ID: 26254
Callsign: ZSE101

Re: One route Assigned to multiple aircraft

Postby taran » April 2nd, 2015, 10:49 pm

but if we do that then they could try to fly a B747 on a C208 route. Meaning they would only get a load of passengers a C208 is capable of flying instead of the B747....
Image
 

User avatar
Sven2157
Class A Airspace
Posts: 2190
Joined: January 13th, 2012, 4:35 pm
VA Name: Chicago Flights
VA ID: 17898
Callsign: CFX2157
Location: Chicago, IL
Contact:

Re: One route Assigned to multiple aircraft

Postby Sven2157 » April 3rd, 2015, 12:04 am

<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Farley Borges" data-cid="20861" data-time="1427996455">Prezados Senhores,
 
Ter uma companhia aérea virtual "DAFAZENDA AIRLINES" e gostaria de saber se é possível fazer, para além de rotas da seguinte forma:
 
Sempre que tenho uma aeronave tem a fazer rotas específicas para ela ou que se registou no "VAFs" mais de 13.000 rotas e ter que refazer todas as rotas toda vez que recebo uma aeronave em vez de anexar apenas as rotas de novas aeronaves. Eu acho que uma grande perda de tempo e trabalho desnecessário, portanto, apenas querendo saber se é possível,
-Faça Um link onde eu posso baixar rotas existentes para a nova aeronave sem remover o antigo "TRANSFER ONLY"
 
EXEMPLO:
 
ROUTE A TRANSFERIR
Número de rota - Número de aeronaves
 
AERONAVE DE SER TRANSFERIDOS
Novo número da rota - Número de aeronaves
 
Isso faria com que o nosso serviço mais fácil, porque como você sabe que tem um hobby, e também temos serviços fora do computador para manter nossas famílias e pagar nossas contas.
Agradeceria muito se você pensar em alguma maneira de AJUDE-NOS
 
FARLEY DE CASTRO BORGES
PRESIDENTE DA "DAFAZENDA AIRLINES"
NÚMERO DE CONTA: DFC257820731921
VIRTUAL AÉREA ID: 23521</blockquote>As per the POSTING RULES, please post in ENGLISH ONLY.
 
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="taran" data-cid="20863" data-time="1428014988">but if we do that then they could try to fly a B747 on a C208 route. Meaning they would only get a load of passengers a C208 is capable of flying instead of the B747....</blockquote>Well, for so many reasons, hopefully your pilots are smarter than that.
Last edited by Sven2157 on April 3rd, 2015, 5:31 am, edited 1 time in total.
Regards,

Sven2157

Image
DO NOT PRIVATE MESSAGE ME FOR SUPPORT, UNLESS ASKED TO DO SO!
PLEASE ASK IN THE FORUM!

HCVC-14

Re: One route Assigned to multiple aircraft

Postby HCVC-14 » December 27th, 2017, 9:41 pm

After reading multiple posts on assigning one route to multiple aircraft, I am confused as to if this is possible or not.

Example: I have 2 Dassault Falcon 7x's & 2 Boeing 737-700 BBJ's that I want to be able to fly the same routes.

I just hope I don't have to create the same route for each aircraft.

Thank You for any explanation anyone can provide.

Chris
CEO, Hampton Country Virtual Charters


Return to “VAFS and VCAS Wish List”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests